Lunch bestellen

Écht lekker lunchen op kantoor met het hele team? Dat kan!

Elke werkdag van de week. Goed, gezond en super makkelijk.

Wij leveren alles voor een compleet verzorgde lunch. Vers gebakken brood, ruim assortiment belegsoorten, verse huisgemaakte salades, soep, groente en fruit.

Alles kakelvers, dagelijks leverbaar en gratis bezorg met onze 100% elektrische auto's vanaf €27,50 ex BTW. Daar kan geen supermarkt aan tippen!

Maak zelf een keuze uit ons complete lunch assortiment of bestel een handige lunchkrat met daarin een speciaal door ons samengestelde lunch voor 5, 10 of 20 personen. Uiteraard denken we graag mee. Neem gerust contact met ons op om de lunch te bestellen waar iedereen naar uitkijkt.

> Nog geen klant van Lunchlevering.nl, ontvang 20% korting op je eerste bestelling.

Lunch bestellen en gemakkelijk laten bezorgen in Amsterdam

Lunchlevering.nl maakt lekker en gezond lunchen op het werk makkelijk en betaalbaar. Wij helpen je graag met het samenstellen van de lunch en zorgen elke dag weer voor de beste verse ingrediënten en écht lekker brood. Met ons uitgebreide assortiment hoef je nooit meer elke dag hetzelfde te eten.

Omdat wij alle ingrediënten zelf snijden en verpakken kunnen we alles perfect afstemmen. Nooit meer overbodige producten in de prullenbak en altijd vers dus. Zo helpen wij bedrijven om lekker samen lunchen makkelijk, gezond en gezellig te maken.

Je kunt alle voorkeuren bij ons doorgeven en variëren in het aantal personen. Ook het mee bestellen van een extra broodje of vergaderschaal is geen enkel probleem.

Lunchpakketten & zakelijke lunch 

Heb je een evenement te verzorgen (buiten de deur) en wil je voor iedereen een lunchpakketje laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben verschillende makkelijke lunchpakketten om uit te kiezen welke we op locatie kunnen bezorgen.

Voor zakelijke evenementen hebben we diverse meetingpakketten samengesteld om gemakkelijk met relaties te lunchen. Zakelijke lunches van basis tot luxe.

Kortom, bij Lunchlevering.nl vind je alles voor lekker lunchen op het werk. Mis je iets? Laat het ons weten. Wij helpen je graag.