Luxe belegde broodjes

Onze luxe belegde broodjes. Tongstrelende combinaties van ons eigen creatieve culinaire team, mét invloed van onze fans.
De luxe broodjes zijn belegd met alleen de beste dagverse ingrediënten. Van de lekkerste vleeswaren en vissoorten tot de ambachtelijke kazen, huisgemaakte salades, hoemmoes-soorten en dressings.

Kies je favoriete beleg, bepaal zelf op wat voor broodje en zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we hard aan de slag om deze bijzonder combinaties te bereiden en z.s.m. bij jou op tafel te krijgen.

 *(COVID-19 beleid. Conform richtlijnen van het RIVM worden alle producten separaat verpakt en bezorgd).

Luxe belegde broodjes bestellen

De echte lekkerbek zit hier goed. Door de jaren heen hebben wij al vele lekkere creaties bedacht. De lekkerste vindt je hier in ons uitgebreide assortiment luxe belegde broodjes.

Wij vinden niks leuker dan een complimentje van een klant dat het weer heerlijk was. Goede ideeën voor nieuwe broodjes zijn dan ook altijd welkom. Heb je een goed idee voor een lekkere belegcombinatie? Mail ons dan op info@lunchlevering.nl en misschien staat straks jouw eigen broodje er wel bij.

Geen zin om te kiezen of bestel je voor een grotere groep? Bekijk dan ook onze luxe broodjesboxen of stel je eigen lunch samen. Wij leveren ook alle boodschappen voor een compleet gedekte lunchtafel.