Luxe belegde broodjes

Onze luxe belegde broodjes zijn tongstrelende combinaties van ons eigen creatieve culinaire team.

De luxe broodjes zijn belegd met alleen de beste dagverse ingrediënten. Van de lekkerste vleeswaren en vis tot de kazen, huisgemaakte salades en dressings.

Kies je favoriete beleg en bepaal wat voor broodje je het liefst wilt hebben. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we hard aan de slag om deze bijzonder combinaties te bereiden en z.s.m. bij jou op tafel te krijgen.

Bestel gemakkelijk de lekkerste luxe belegde broodjes online. 

Luxe belegde broodjes bestellen

De echte lekkerbek zit hier goed. Door de jaren heen hebben wij al vele lekkere creaties bedacht en geproefd. De lekkerste vindt je hier in ons uitgebreide assortiment luxe belegde broodjes.

Wij vinden niks leuker dan een complimentje van een klant dat het weer heerlijk was. Goede ideeën voor nieuwe broodjes zijn dan ook altijd welkom. Heb je een goed idee voor een lekkere belegcombinatie? Mail ons dan op info@lunchlevering.nl en misschien staat straks jouw eigen broodje er wel bij.

Geen zin om te kiezen of bestel je voor een grotere groep? Bekijk dan ook onze luxe broodjesboxen of stel je eigen lunch samen. Wij leveren ook alle boodschappen voor een compleet gedekte lunchtafel.