BLOG: Wij bezorgen nog steeds

Gepubliceerd op 20 maart 2020


Corona-virus: Wij bezorgen nog steeds 

Klik hier voor ons beleid


BESTELLEN? Maak eerst makkelijk een account aan door rechts bovenin of hier op inloggen te klikken. Registreer je eenmalig, vrijblijvend (je zit nergens aan vast) en bestel wat jij nodig hebt! Zorgen wij voor de rest. 

Bezorging aan bedrijven en particulieren is bij lunchlevering.nl nog steeds mogelijk en wordt gedaan volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Voor die ondernemingen die nog altijd actief zijn op locatie, hebben wij zeer geschikte complete lunchpakketten. Separate boxjes per persoon in verschillende gradaties, met vleesbeleg, maar ook vega en vegan

Neem contact op voor leuke kado-pakketten voor thuiswerkende medewerkers.   Verras je collega's! Nu ook pakketten inclusief bezorging aan huis. 

Broodjes of wraps voor grote(re) groepen nodig, maar dan wel allen separaat verpakt om 100% contactloos te verstrekken? Kies voor onze zakelijke lunches en bestel makkelijk de aantallen die je nodig hebt. Alle vers bereide producten worden apart verpakt en contactloos bezorgt. 

En onze befaamde broodjesboxen, verse sappen en complete fruitkratten Ideaal om te serveren in deze bijzondere tijden.  Alles vers bereid, apart verpakt en contactloos geleverd aan de deur. Een betere verzorging voor diegene die ook nu door moeten, bestaat er niet.

Ook in deze tijden staan we klaar voor u 

Klaar met goede boodschappen en echt verse lunches. Voor jou, je medewerkers, collega's, familie, je eigen gezin, voor wie dan ook.