BLOG: Kies voor Salades per persoon

Gepubliceerd 01 juli 2020


Waarom voor Salades p.p kiezen?
Amsterdam is een grote en drukke stad met een hoop opties om lekker te kunnen eten. In deze tijd met corona is het echter lastig geworden om even snel ergens te lunchen. Een reservering is verplicht en wanneer je op het werk even tussendoor snel wat moet eten is dat dus geen optie. Je zal snel wat eten van huis meenemen of voor een ongezonde snelle snack kiezen. Maar dat is helemaal niet nodig. Wij bezorgen namelijk de lekkerste en gezondste salades die je kan bedenken.

Bij lunchlevering.nl bieden we het nieuwe lunchen aan. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM, waardoor we samen de strijd aangaan tegen corona. De salades van salades p.p zijn goed gesloten verpakt in een duurzame verpakking. Op die manier blijft alles vers en kan je contactloos genieten van je salade. Je hoeft dus niet meer extra vroeg je bed uit ‘s ochtend om een gezonde salade klaar te maken voor je werk of een broodje te smeren. Je kan uit een groot aantal heerlijke salades kiezen bij ons.

Wat bieden we?
We bieden een zeer ruime keuze aan salades aan in verschillende formaten. Ga voor een 375 c salade als bijgerecht van één van onze andere gerechten, zodat je een extra uitgebreide, lekkere en gezonde lunch hebt. Of kies een 750 cc als echte maaltijdsalade die goed vult en je de hele middag verzadigd houdt. Je hebt de keuze tussen verschillende goed gevulde salades met de lekkerste ingrediënten. Hierin heb je de keuze voor een vlees, vis of vega salade. Daarnaast kan je nog voor een fruitsalade kiezen als extra’tje naast je salade of als tussendoortje later in de middag. Ga voor een fruitsalade met één soort heerlijk fruit of kies voor een van de gecombineerde fruitsalades voor meer variatie.

Het beste van de salades is nog wel dat ze dagelijks vers bereid worden door onze koks met alleen de beste en kakelverse ingrediënten. De salades zien er bijna te mooi uit om op te eten met hun scala aan kleuren en texturen. Maar ze zullen je ook snel het water in de mond doen lopen. Zo kan je niet alleen lekker, maar ook ontzettend gezond en vers eten. Zo zijn er ook in deze tijd geen excuses meer om niet gezond te eten.

Terug