Over Bon Lunchlevering

Lekker en verantwoord lunchen op het werk was nog nooit zo makkelijk!


Een lekkere, gezonde en gevarieerde lunch op het werk is belangrijk en daar helpen wij je graag mee! Of je nu dagelijks wilt genieten van een verantwoorde lunch of omdat je een meeting organiseert waar je belegde broodjes, wraps of een salade voor nodig hebt. We verzorgen het graag voor je. Vers, gezond, verantwoord en dus productiever.

Bereiding vindt zo veel mogelijk plaats in onze eigen professionele keuken.  Van het brood tot de vleeswaren, salades, spreads, filets, soepen en verse sappen.  

Maken we de producten niet zelf, dan hebben we de beste leveranciers geselecteerd om de lunch tot een smaakvol succes te maken. Voor jou, je collega’s en de klant die vandaag mee luncht.

Het verschil dat je proeft!

  • Vers gesneden brood van de 'De bakkers uit Waterland’ Dè lokale bakker.
  • Eigen ovenvers gebakken groot- en kleinbrood verkregen uit uitsluitend met duurzaam verkregen grondstoffen.
  • Hoogwaardige belegsoorten zijn huisgemaakt of komen van geselecteerde specialisten en worden 's ochtends vroeg voor levering gesneden en verpakt.
  • Zuivel, vers fruit en groentes worden dagvers ingekocht bij lokale specialisten .
  • Groene- en fruitsalades en verse fruitsappen worden in eigen keuken geproduceerd met de dagvers ingekochte producten.
  • Onze huisgemaakte rundervleeswaren komen van het ‘vrije uitloop' rundvlees uit Noord Holland.
  • De varkens vleeswaren dragen het label ‘Beter leven’.
  • De kipproducten die we inkopen hebben altijd een 2 of 3 sterren kwalificatie.
Duurzaam en eerlijk vervaardigde producten vinden wij belangrijk. Wij werken alleen met dagverse ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit om het beste bij jullie op de lunchtafel te krijgen.   

Ons doel     

Iedereen dagelijks gezond en verantwoord laten lunchen, zodat je met een tevreden gevoel de dag kunt voorzetten. Tevreden, omdat je verse en verantwoorde producten eet die op een duurzame manier zijn verkregen, verpakt en geleverd.

Hoe we dat doen? 

Het begint bij ons team. Bewustwording bij iedereen die met onze producten werkt is de basis. We geven onze mensen d.m.v. opleiding o.a. de kans om zich verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Daarnaast zijn we dagelijks bezig om onze processen te verbeteren. Automatiseren en efficiënter werken, sturen op voorraad en minimaliseren van derving. Alles staat in het teken om verspilling tegen te gaan. 

Voor ons verpakkingsmateriaal werken we zo veel mogelijk met gerecyclede of duurzame materialen. Het gebruik van plastic wordt geminimaliseerd. Tenslotte is ons streven om voor eind 2018 onze verse producten volledig elektrisch bij jou op kantoor te bezorgen! Ontdek het nu zelf en stel nu direct je favoriete lunch samen. 

We bieden twee makkelijke lunchservices aan:

1) Dagelijks verse producten voor de bedrijfslunch met het hele team

Wij leveren elke dag vers gebakken brood samen met een compleet assortiment verse vleeswaren, kaassoorten, filets, paté, zuivel, fruit en vers geperste sappen. Kortom, compleet verzorgde lunches op maat met keuze uit ons ruime assortiment.

2) Kant en klare ontbijt- en lunchproducten

Een compleet assortiment van heerlijke belegde broodjes, wraps, salades, soepen en aanvullende producten. Stel zelf een lunch samen van de lekkerste broodjes of kies voor een complete broodjesbox met door ons samengestelde variaties.

Lekker voor het personeel, maar ook erg makkelijk voor evenementen of meetings. Daarbij bieden we ook diverse ontbijt- en lunchpakketten aan.

Bestel voor 14.30 uur vandaag voor levering morgen en letterlijk bereid vlak voor het bezorgd wordt.

Stel uw vraag!