Over Bon Lunchlevering

Wij zijn een echt familiebedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat naar 1977 toen vader Bon een Keurslagerij in Amsterdam Oud-west opende. Sindsdien heeft onze familie zich altijd met lekker en kwalitatief hoogwaardig eten bezig gehouden.
Vers vlees van de eigen boerderij, vele huisgemaakte vleeswaren en zelf bereide salades. We maakten het toen al allemaal zelf. Met de komst van diverse supermarkten in de buurt, begonnen we ook met de verkoop van een goed belegd broodje.

Vanaf 2001 zijn wij, de zonen van Bon senior, één voor één in de zaak gestapt en begonnen de kneepjes van het vak te leren. Door een groeiende vraag naar belegde broodjes, maar ook lunchproducten op het werk om zelf de lunch te bereiden, zijn we ons daar steeds meer op gaan richten.

    

Verstand van goed en lekker eten hadden we natuurlijk al. Dat is er van huis uit met de paplepel ingegoten. Maar met hard werken en liefde voor het vak is Bon Lunchlevering uitgegroeid tot een prachtig bedrijf waarmee we met trots vele bedrijven in Amsterdam voorzien van de lekkerste lunches en service.

We produceren nog steeds zo veel mogelijk zelf in huis. Van de vleeswaren, cremepatés en filet american tot de lekkerste salades. Onze koks maken het elke dag vers in onze eigen keuken.

Het brood van onze lokale bakkers wordt in onze eigen ovens afgebakken en dat alles proeven al onze klanten dagelijks tijdens de lunch op het werk.

We bieden nu twee makkelijke lunchservices aan:

1) Dagelijkse keukenbevoorrading van vele bedrijven in en om Amsterdam

Wij leveren elke dag vers gebakken brood samen met een compleet assortiment verse vleeswaren, kaassoorten, filets, paté, zuivel, fruit en vers geperste sappen. Kortom, compleet verzorgde lunches op maat met keuze uit ons ruime assortiment.

Of je nu op het werk met 5 of 200 mensen luncht, het is voor ons geen probleem. Wij houden van direct contact met onze klanten en stemmen alles graag perfect af om de beste service en producten te leveren.

2) Kant en klare ontbijt- en lunchproducten

Een compleet assortiment van heerlijke belegde broodjes, wraps, salades, soepen en aanvullende producten. Stel zelf een lunch samen van de lekkerste broodjes of kies voor een complete broodjesbox met door ons gekozen variaties.

Lekker voor het personeel, maar ook erg makkelijk voor evenementen of meetings. Daarbij bieden we ook diverse ontbijt- en lunchpakketten aan.

Bestelbaar tot 09:30 uur voor levering op de dag zelf en letterlijk bereid vlak voor het bezorgd wordt.

Kortom, wij bieden een compleet aanbod en service op het gebied van ontbijt- en lunch.
Of je nu zelf je boterham wilt beleggen met echt lekkere producten of direct genieten van onze royaal belegde broodjes. Bon levert het!

Ervaar het zelf en bestel gemakkelijk online.

Zo Werkt Het

Bestel alles voor ontbijt of lunch op het werk gemakkelijk online bij Bon Lunchlevering in 4 simpele stappen:

• Stap 1: Kies je favoriete producten en voeg ze toe aan het winkelmandje
• Stap 2: Maak gemakkelijk een account aan of bestel zonder account
• Stap 3: Kies het bezorgmoment
• Stap 4: Betaal veilig via iDeal of ontvang van ons een factuur achteraf

En genieten maar!

U kunt tot 20.00 uur bestellen voor uitlevering de volgende dag. Wilt u vandaag nog uw belegde broodjes geleverd krijgen in de regio Amsterdam? Indien u voor 09.30 uur bestelt, leveren wij dezelfde dag uw bestelling. Zie hiervoor vandaag.lunchlevering.nl.