NIEUWS: De verse bedrijfslunch met gezonde lucht

Gepubliceerd op 3 september 2019


Lunchlevering.nl is consequent in het streven naar duurzaamheid. Een lunch kan niet optimaal gezond en lekker zijn als ze wordt bezorgd en gegeten in een walm van uitlaatgassen. Daarom investeerde het bedrijf in de aanschaf van volledig elektrische bedrijfswagens. Sinds zij die het begin van deze zomer de verse bedrijfslunches in Amsterdam begon te bezorgen met deze CO2 neutrale wagens, is de stadslucht weer iets schoner geworden. Elke afgeschafte uitlaat is er immers één.

Ben je zelf ook geïnteresseerd in de verse lunchproducten van Lunchlevering.nl, maak dan nu gebruik van een aantrekkelijke korting via ‘Het Ondernemersbelang


VOOR EEN HELE DAG

“We hebben het zorgvuldig uitgedacht”, zegt Jeffrey Bon, de stem en het gezicht van Lunchlevering.nl, “en met name deze bestelwagens gekocht. Niet alleen vanwege het milieu-vriendelijke aspect, maar ook omdat deze auto’s zijn voorzien van een laadvloer die een ergonomische hoogte hebben welke voor onze bezorgers ideaal zijn. Ze hoeven dus niet voortdurend te bukken, wat beter is voor hun rug. Bovendien zijn de accu’s krachtig genoeg om met één maal laden per dag te volstaan. De wagens vertrekken ’s ochtends en zijn ’s middags om uiterlijk twee uur terug naar op basis. Vanaf dan kunnen ze aan de stekker, zodat ze na circa acht uur laden de volgende ochtend weer volledig zijn opgeladen voor een nieuwe dag rondrijden in de stad.”

Onlangs zijn Halfweg, Zwanenburg en Ouderkerk aan de Amstel al toegevoegd aan ons bezorgingsgebied. En vanaf 16 september (week 38) zullen we ook bezorgen in Hoofddorp, Badhoevedorp en Schiphol-Rijk. Zo kunnen we nóg meer bedrijven voorzien van een verantwoorde en verse lunch!

COMPOSTEERBAAR ÉN REPRESENTATIEF

Lunchlevering.nl is de voorbije jaren hard gegroeid en dankt die groei aan zijn scherpe aandacht voor kwaliteit. Alles is vers en van elk ingrediënt kent het bedrijf de herkomst. Ook de keuze is optimaal. Alleen al met het ruime aanbod van vers brood van een lokale bakker en verse belegsoorten, maar ook verse salades, wraps, belegde broodjes en healthy snacks speelt het bedrijf als geen ander in op de toenemende vraag naar voeding – vegetarisch of niet – die past in een gezonde levensstijl. Maar ook als we gezond eten, krijgen we via onze mond helaas ook veel ongezonde ingrediënten binnen: minuscule plastic deeltjes en fijnstof. Zoals Lunchlevering tien jaar terug een pionier was in kwalitatief hoogwaardige bedrijfslunches, zo wil ze het dan anno 2019 ook zijn als het om de verpakking van dat voedsel gaat, in de breedste betekenis van het woord. “We kunnen met vochthoudend voedsel niet volledig om plastic heen maar we hebben het gebruik van kunststof toch tot een absoluut minimum weten terug te brengen,” zegt Jeffrey Bon. “Onze broodjes en wraps bezorgen we nu bijvoorbeeld op een stevige tray die eruit ziet als een prachtig dienblad en die toch composteerbaar is. De verpakking van de verse salades kan na gebruik in de GFT bak. Voor hetzelfde geld maak je het dus ook representatief. “We hebben zoveel mogelijk plastic verpakkingen vervangen door materialen die milieuvriendelijk zijn, mooi ogen en die toch de prijs met geen cent hebben verhoogd.”

Zo is Lunchlevering.nl een pionier op alle vlakken. In de keuze en samenstelling van zijn gerechten speelt het bedrijf als geen ander in op de groeiende populariteit van onder meer vegan. Een verstandige beslissing, ook zakelijk, want binnen Nederland neemt Amsterdam natuurlijk het voortouw als het op gezonder eten aankomt. Maar wil je hierin werkelijk geloofwaardig zijn, dan begrens je de gezondheid niet tot het product zelf en verduurzaam je ook de verpakking en zelfs de wijze van bezorgen. Met de aanschaf van elektrische bestelwagens heeft Lunchlevering.nl zijn bedrijfslunches niet alleen een lekkere smaak maar ook een fijne nasmaak bezorgd.Bron: Ondernemersbelang.nl

Terug naar Nieuws overzicht