BLOG: Kiezen voor wraps per persoon

Gepubliceerd op 01 juli 2020


Waarom voor Wraps p.p kiezen?
Met de nieuwe corona maatregelen is het ook in een grote stad als Amsterdam lastig om even snel ergens te lunchen. Reserveringen zijn verplicht. Alles is snel volgeboekt en je weet niet altijd zeker hoe laat je pauze hebt op het werk, waardoor je ook nergens kunt reserveren. Maar je kan alsnog elke dag van een lekkere lunch genieten, zonder daar zelf voor in de keuken te hoeven staan

Om lekker lunchen mogelijk te houden bieden we bij lunchleveringen.nl het nieuwe lunchen aan. Bij het nieuwe lunchen houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM, zodat we samen sterk staan tegen corona. Dit doen we door de wraps volgens de richtlijnen te bereiden en te leveren in een afsluitbare cassette. Dankzij de cassette weet je zeker dat niemand anders je wrap meer zal aanraken en kan je zorgeloos, individueel contactloos lunches op je werk.

Het is eindelijk niet meer nodig om ‘s ochtends extra vroeg je bed uit te gaan om een gezonde en lekkere lunch mee te nemen. Voor degene die eens wat anders wil dan een broodje hebben we een ruim assortiment aan de lekkerste wraps waar je uit kan kiezen. Zo heb je eindelijk weer eens wat variatie in je lunch.

Wat bieden we?
Elke dag een broodje eten kan op den duur gaan vervelen. Ook als je broodje steeds ander beleg heeft en je ook van broodsoort wisselt wil je soms gewoon wat anders. Om alsnog een goed gevulde maag te hebben na de lunch kan je ook voor onze overheerlijke tarwe tortilla’s kiezen. De tortilla’s zijn gevuld met kakelverse en overheerlijke ingrediënten. Je hebt de keuze tussen 12 lekker tortilla’s die allemaal erg verschillend zijn. Hierin heb je de keuze voor een vlees, vis, vega of vegan tortilla.

Zo kan je als echte vleeseter genieten van een Roastbeef wrap. Wanneer je meer van vis houd kan je voor een altijd geliefde wrap met gerookte zalm kiezen of doe eens wat anders en ga voor de wrap met peper makreel. Heb je een vleesloze vrijdag of is elke dag voor jou vleesloos, dan is de Mozzarella-Pommodori een excellente keuze. Maar ook de vega wrap met geitenkaas is een wrap om je vingers bij af te likken. Voor de mensen die helemaal geen dierlijke producten in hun eten willen hebben we onder andere de groenten ratatouille wrap, maar deze zal ook geliefd zijn bij de vega’s en vleeseters die eens een keer wat anders willen.

Terug