BLOG: Het nieuwe Lunchen


Update 11-05-2020

Voorzichtig aan wordt het ´normale´ leven weer enigszins opgepakt. Lunchlevering heeft de afgelopen tijd gewoon doorgedraaid en gaat ook door. Met een nieuwe manier van het aanbieden van onze ontbijt- en lunchproducten die Covid-Proef verpakt zijn. We hebben daarvoor een nieuwe term in het leven geroepen. ‘NIEUWE LUNCH’. Lunchen op een nieuwe manier met de vertrouwde kwaliteit en service.
 

Waarom?

Zolang er geen vaccin beschikbaar is, moeten we allemaal zien te voorkomen dat we elkaar besmetten. Keep on flatten the curve! Daarom vindt je onder NIEUWE LUNCH’, producten die op individueel niveau worden verpakt en geleverd. Zo ontvangt iedereen op het werk zijn eigen individuele lunch, die gescheiden genuttigd kan worden.

Hoe?

In onze afgesloten productieruimte welke niemand anders dan onze productiemedewerkers mogen betreden,  bereiden en verpakken we deze producten volgens de richtlijnen van het RIVM. Vervolgens gaan deze producten via onze expeditie mee met de bezorgers welke leveren tot aan de deur.

Vanaf welke aantallen?

Ons beleid blijft wat dat betreft ongewijzigd. Bestellen kan tot een dag vooraf tot 14:30 uur. Bestellen kan vanaf € 20,- en bezorging is gratis vanaf € 30,-. Dus geen minimale aantallen, abonnementen, contracten o.i.d. je besteld wat je echt nodig hebt en wij bezorgen, Elektrisch!

Hoe werkt het?

Bestellen gaat geheel online. Log in of maak een account aan als je voor het eerst besteld. Kies je producten en aantallen en plaats ze in het winkelmandje. Klaar met kiezen, klik op afrekenen en maak je keuze voor de dag en het tijdstip van levering. Klik op leveringsinformatie voor uitgebreide uitleg en het bezorggebied.

De lunches p.p.

  • Zoals je zult zien zijn er 3 gradaties in 3 varianten. Vlees/Vis, Vega en Vegan.
  • Deze weer onderverdeeld in pakket A t/m E. Kies voor de maandag pakket A de dinsdag pakket B enz.
  • De broodjes in pakket A zijn anders belegd dan pakket B en op die manier eet je elke dag anders.
  • Klik op het pakket om te zien van welk beleg elk pakket is voorzien.

 Vragen?

Onder contact vindt je alle gegevens om ons te bereiken.

Mail ons bij voorkeur met je vraag en nemen z.s.m. contact met je op.