BLOG: Covid-Proof Lunchen - Wij blijven bezorgen!

Update 28-10-2020Nog altijd blijven de maatregelen van kracht. Lunchlevering.nl is afgelopen maanden gewoon doorgegaan voor diegene die tijdens de werkdag lekker wil lunchen en blijft dat ook doen. Op het werk of thuis, het is allemaal mogelijk. 

Met een nieuwe manier van het aanbieden van onze ontbijt- en lunchproducten die Covid-Proef verpakt zijn hebben we een nieuwe term in het leven geroepen. ‘NIEUWE LUNCH’. 
Lunchen op een veilige nieuwe manier met de vertrouwde kwaliteit en service.
 

Assortiment

Onder NIEUWE LUNCH vindt je een ruim assortiment verse lunch-producten die op individueel niveau worden verpakt en geleverd. Belegde broodjes, Wraps, Salades, Pokebowls, Vers fruit, heerlijke yoghurts, Sappen en Smoothies enz.  Vers bereid, coronaproof verpakt per persoon en bezorgt. Zo ontvangt iedereen op het werk of thuis zijn eigen individuele lunch, kant-en-klaar die gescheiden genuttigd kan worden.

Maar ook alle producten in onze bekende broodjesboxen worden geheel covid-proof geseald. Ook hiermee is verantwoord lunchen gewaarborgd.

Hoe we dat doen?
In onze afgesloten productieruimte welke niemand anders dan onze productiemedewerkers mogen betreden,  bereiden en verpakken we deze producten volgens de richtlijnen van het RIVM. Vervolgens gaan deze producten via onze expeditie mee met de bezorgers welke leveren tot aan de deur.

Vanaf welke aantallen?

Ons beleid blijft wat dat betreft ongewijzigd. Bestellen kan tot een dag vooraf tot 14:30 uur. Bestellen kan vanaf € 20,- en bezorging is gratis vanaf € 27,50. Dus geen minimale aantallen, abonnementen, contracten o.i.d. Je besteld wat je echt nodig hebt en wij bezorgen, Elektrisch!

Hoe werkt het?

Bestellen gaat makkelijk online. Log in of maak een account aan als je voor het eerst besteld. Kies je producten en aantallen en plaats ze in het winkelmandje. Klaar met kiezen, klik op afrekenen en maak je keuze voor de dag en het tijdstip van levering. Klik op leveringsinformatie voor uitgebreide uitleg en het bezorggebied.

Vragen
Onder contact vindt je alle gegevens om ons te bereiken. Mail ons bij voorkeur met je vraag en nemen z.s.m. contact met je op.