Blog : Lunch per persoon verpakken!

Gepubliceerd op 16 juni 2020


Lunch per persoon verpakken.
Amsterdam is een grote en drukke stad. Even snel ergens lunchen is dus vaak lastig. Helemaal in deze tijd met corona wordt het er met de maatregelen en nieuwe manier van lunchen en diner niet makkelijk op. Soms moet je op het werk even tussendoor snel wat eten, dus een plekje reserveren in een lunchzaak zit er niet in. Gelukkig kan je alsnog genieten van de lekkerste broodjes, zonder daarvoor van je werklocatie af te gaan.

Bij lunchlevering.nl bieden we het nieuwe lunchen aan. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM, waardoor we samen de strijd aangaan tegen corona. De broodjes van Lunches p.p worden allemaal individueel verpakt, zodat iedereen zijn eigen pakketje heeft en het broodje gescheiden kan eten of samen op gepaste afstand. Niemand anders zal je broodje meer aanraken.

De tijd van je eigen gesmeerde broodje meenemen naar het werk is dus weer verleden tijd. Het saaie broodje kaas kan gewoon thuisblijven. En degene onder ons die wat creatiever te werk gaan hoeven ook niet meer elke dag hetzelfde broodje te eten, omdat je ingrediënten anders over datum gaan. Je kan eindelijk weer voor variatie kiezen!
Wat bieden we?
We bieden 3 gradaties aan bij de broodjes. Deze zijn Basis, Trendy en Deluxe. Elk van de 3 gradaties is heerlijk, maar biedt wel wat anders. Bij de Basis krijg je 2 lekkere belegde basis broodjes, zoals een pistolet. De Trendy gradatie bestaat ook uit twee belegde broodjes. Dit zijn een basis broodje, zoals een pistolet en een luxebroodje, zoals een ciabatta. Hoewel deze twee gradaties al ontzettend lekker zijn hebben we het nog uitgebreider en specialer gemaakt. Bij de Deluxe gradatie krijg je toch echt wel iets speciaals. Je krijgt namelijk een belegd luxebroodje, zoals een rustieke bol en een wrap gevuld met allemaal lekkere ingrediënten.

Deze 3 gradaties zijn vervolgens weer onderverdeeld in 3 beleg varianten. Deze zijn vlees/vis, vega en vegan. En bij elke gradatie heb je de keuze tussen pakket A t/m E, zodat je elke dag van de week een ander broodje kan eten. Ga op maandag voor pakket A, dinsdag voor pakket B of doe gewoon waar jij zit in hebt en bestel pakket E op woensdag. In totaal heb je de keuze tussen 45 verschillende broodjes. Dat betekend dat je anderhalve maand lang elke dag een ander broodje kan eten! Klik dus snel op een van de pakketten om erachter te komen wat er precies in het pakket zit.

Terug