BLOG: Ontbijt en ontbijten

Gepubliceerd op 09 september 2019


We kunnen je nu natuurlijk heel belerend gaan vertellen wat voor nadelen je ondervind als je niet ontbijt, maar dat gaan we vandaag niet doen.

Wat dan wél..?

We geven je hier 5 redenen om wél te ontbijten op je werk:

  1. Je hebt geen tijd meer om thuis te ontbijten, omdat het gisteravond toch weer laat geworden is
  2. Omdat je single bent en ontbijten met je collega’s op kantoor is dan natuurlijk veel gezelliger
  3. Het ontbijt op je werk is veel uitgebreider dan thuis
  4. Een eitje tikken met die leuke collega veel lekkerder is. (Misschien komt dat beschuitje thuis daarna ook wel een keertje)
  5. Je na een lekker vers werkontbijt actief met je team aan de slag kan.

En zo kunnen we nog wel wat redenen verzinnen waarom het leuk is om te ontbijten en niet alleen belangrijk. Hoe dan ook, wij helpen je graag met dat uitgebreide ontbijt.

Denk eens aan biologische yoghurt met verse bosvruchten, vers fruit en sappen, volkoren brood, 30+ kaas, speltcrackers en natuurlijk de eitjes, het zijn enkele voorbeelden die wij voor jou bedrijfsontbijt vroeg kunnen bezorgen.

Je bestelt het vandaag makkelijk online en wij leveren morgenochtend vroeg wat jij nodig hebt. Voor jou, je leuke collega’s of je hele team.

Ook voor evenementen of bedrijfsuitjes welke ‘s morgens vroeg al van start gaan zijn onze belegde broodjes, meetingboxen en ontbijtpakketten zeer geschikt. Geleverd per persoon in een klein boxje, makkelijk om mee te nemen.

Kortom, voor een energieke start van de dag bestel je ook makkelijk je verse ontbijt bij Lunchlevering.nl

Terug