BLOG: Lunchtime!

Gepubliceerd op 07 oktober 2019


Tja, wat kunnen we je zeggen over de lunch.., iets wat we allemaal al weten? Dat het je energie geeft, dat je moet lunchen om je spijsvertering aan de gang te houden, we kunnen verwijzen naar allerlei studies die de do’s and dont’s benadrukken.. Maar laten we eerlijk zijn, rond het middaguur krijg je meestal gewoon trek en wil je gewoon wat eten en drinken!

"Lunchen op je werk doe je voor jezelf, maar is natuurlijk extra leuk als je dat gezellig met je collega’s, je team of zelfs met je klanten erbij kunt doen."

Top 5 Food funfacts volgens Lunchlevering.nl

  1. Brood wordt sneller oud in de koelkast dan op kamertemperatuur.
  2. Crackergaatjes – Waarom zitten er in crackers gaat? Dit heeft te maken met het afbakproces. De gaatje zorgen ervoor dat de cracker niet breekt tijdens het bakken.
  3. 8000 jaar oude soep – Altijd afgevraagd hoe oud soep is? En wat toen de ingrediënten waren? De eerste soep is dus reeds 8000 jaar oud en bestond o.a. uit nijlpaard- en mussenvlees.
  4. De vijf-secondenregel – laten we die maar meteen ontkrachten. Het is een fabel dat wanneer je je eten laat vallen en het binnen vijf seconden opraapt is het nog vrij van bacteriën of andere viezigheid. Vanaf het moment dat eten op de grond ligt, heeft het al evenveel bacteriën als dat je het vijf seconden laat liggen.
  5. Pinda's – Pinda’s zijn geen nootjes! De Engels term mag dan wel peanuts zijn. Pinda's groeien onder de grond als een wortel en niet een aan boom zoals normale noten. Pinda's behoren dus tot de peulvruchten.

Natuurlijk wil je dat de lunch jou extra energie geeft om je dag lekker te kunnen voortzetten. Wij helpen je graag om al die lekkere, verse producten bij jou op je werk te krijgen. Vers brood van de lokale bakker, vers gesneden belegsoorten, boter, kaas en eieren, spreads, salades, groente en fruit van lokale leveranciers, verse sappen tot en met de verse gember en munt voor je thee. Hoe jij je lunch daarmee bereid en of je dat afmaakt met een lekkere dressing of mayonaise, dat moet je natuurlijk helemaal zelf weten.

Maar wil je vandaag dat de lunch echt supergezond en vers is, en morgen iets minder verantwoord maar gewoon lekker, bestel het gewoon bij Lunchlevering.nl

Voorkom dat je te veel in huis haalt door vandaag te bestellen wat je morgen echt nodig hebt. Bestellen kan namelijk al vanaf € 15,- . Gratis bezorgt vanaf € 25,-. Elektrisch, dus CO2 neutraal!!

Terug